Du har hittat Karamalmens Hem och Skola förening i Esbo!

Vi är en föräldraförening som vill arbeta för att alla de 201 eleverna i Karamalmens skola (Karaängsvägen 4, 02610 ESBO) ska må bra. Vi vill också hjälpa föräldrarna att bli du med skolan och bidra till en öppen skola där alla trivs. Vi bekostar utfärder och material som stöder läroplanen, ger en extra guldkant i skolarbetet och kanske minnen för livet. Vi ordnar evenemang, fester och transporter till olika utfärder. Tack till alla frivilliga föräldrar som hjälper till!

Verksamheten finansieras genom stipendier och olika evenemang, där alla som vill vara med har en jätteviktig nyckelroll. Dessutom bär vi upp en liten medlemsavgift per familj, och tar gärna emot frivilliga bidrag. Det finns många sätt att hjälpa till, och alla insatser är vi lika tacksamma över!

Välkommen med i HoS!

Klicka på bilden för instruktioner! Mera om spelet hittar du här.

Program våren och hösten 2018

2.2.     Midvinterfesten = Sommarfestival för vuxna
27.2.   Årsmöte 18.30 i matsalen
28.2.   Vintersportdag åk 5-6